Kapper Meierijstad

Zoek je een kapper in Meierijstad, Veghel, Sint Oedenrode, Schijndel, Eerde of Erp. Dan is haarstudio Ronky in Uden de kapsalon waar je moet zijn. Een bezoek aan onze levendige salon is een ware belevenis. Al bij binnenkomst zal u de aparte sfeervolle ambiance u zeker verrassen.

Wassen in een massagestoel

Iedereen krijgt bij ons een wasbeurt in een massagestoel en de het wassen is niet zomaar wassen maar u hoofdhuid wordt  komt tot rust door een hoofdmassage en indien u wens nog met een maskertje erbij ook. Ondertussen geniet u van mooie foto’s en tips en triks op een grootbeeld scherm.

Haar Verwennerij Meierijstad

Onze kapsalon is geen gewone kapsalon maar eentje vol met beleving en verwennerij. Zo kun je bij ons een hapje en een drankje bestellen, zodat wij alle tijd hebben om u zo gelukkig mogelijk weer naar buiten te kunnen laten gaan. Wij leggen u graag in de watten en doen er alles aan om het mooiste in jou naar boven te laten komen.

Een kapsalon met beleving bij Veghel, Sint Oedenrode, Schijndel

Kom naar Haarstudio Ronky voor een mooie beleving, alleen of samen gezellig met een vriend(in) onder het genot van een glaasje wijn kom je bij ons prima tot rust en ga je stralend weer naar buiten

Kapsalon Veghel, kapper Schijndel, Haarstudio Rooi, Kapster Erp, Kapper Eerde