Enkel exclusieve topmerken in onze salon

Als kapper staan we voor kwaliteit


Bij Ronky maken we enkel gebruik van professionele producten die exclusief aan salons geleverd worden. Omdat we het beste wensen voor onze klanten, stellen we de hoogste eisen aan onze leveranciers. Daarom hebben we gekozen voor de merken I.C.O.N., Sebastian en Karaja.

Salon gespecialiseerde kapper producten

I.C.O.N. - De bijzondere grondstoffen van dit merk zorgen voor een aparte manier van haarverzorging die gebaseerd is op huidverzorging, wat elkaar versterkt. De hoogwaardige bestandsdelen voor elk haartype zorgen voor een kwaliteit waar geen ander merk aan kan tippen. Tevens hebben we van dit merk een prachtig gespecialiseerde herenlijn in ons assortiment. Omdat de grondstoffen voor minimaal 93% bestaat uit natuurlijke bestandsdelen, is haarkleuring samen met de Ecoplex techniek een extra versteviging en verzorging van het haar.


Sebastian - Ter aanvulling op ons I.C.O.N. assortiment leveren we ook de productlijn van Sebastian. Dit is tevens een professioneel en hoogwaardig merk, van kappers voor kappers. Een welkome aanvulling in onze salon.


Karaja - Voor de ultieme uiterlijke verzorging regelen we niet alleen je haar, maar maken we ook gebruik van professionele make-up om je volledig verzorgd onze salon te verlaten. Karaja is een Italiaans merk met hoogwaardige pigmenten en prachtige kleuren die langdurig blijven zitten en niet vervagen.